Erilainen

Runoilija SemiKatsy

Entä jos ei kuulu mihinkään?
Entä jos en ole ensimmäinen kellekään?
 
(Enkä viimeinen?) 
 
Entä jos en olisikaan tällainen? 
Liian erilainen
Pyöreä palikka tungettuna neliön muottiin.
Olisinko silloin vain tavallinen, vai edelleen liian erilainen?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos, runosi muistutti kaivamaan esiin riimin vuosien takaa!
Hyvää pohdiskelua 😢
Kiitos, harmillista jos on liian lähelle osuutta pohdiskelua 😥
Kunpa kukaan ei tuntisi itseään liian erilaiseksi.
Niinpä! Ei ole mukava tunne tämän..
 

Käyttäjän kaikki runot