Olen nähnyt sinut viimeksi unessa

Runoilija Lys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2021 20:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 



Saavuthan luokseni tänäkin yönä

    niinkuin silloin

    
Sinulle näyttäisin

    täysin uuden valon

        ajattomuuden


Koko maailman joka on juuri luotu

    

Sekoittuvista todellisuuksista

    sinisenpehmeästä  kajosta

        unelmista


Etsin merkkiä sinusta



Saavuthan luokseni tänäkin yönä







    

        



    

    


    
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti hän saapuu lopulta oikeastikin.
Onpas ihana runo! Pääsisipä jo nukkumaan ja saisi juuri HÄNET viereen. <3
Kerrassaan upea! Tuntuu niin tutulta..
Ihana uniruno, tosi hyvin jaksotettu.
 

Käyttäjän kaikki runot