Voisin kirjoittaa kauniita

Runoilija Lys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2021 20:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 




Voisin kirjoittaa aamuvalosta

Kirpeästä uneliaisuudesta
    
    kohmeisista kevätkukista

        palanneista linnuista

Voisin kirjoittaa

    malttamattomuudesta ja kaipuusta
    
        nuoruuden voimakkuudesta

Rakkaudestakin




Mutta olen juossut sanojani pakoon

Jo niin monta vuotta,

    niin monelle mantereelle

Eksynyt aikavyöhykkeisiin ja vieraisiin temppeleihin,
    
    sekoittanut säkeeni kieliin joita en ymmärrä


Voisin kirjoittaa kauniita,

    en vain tiedä löydänkö sanojani enää























 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielinen mutta kaunis runo.
Hyvin löysit tähän upeaan runoon sanoja ja lauseita.
Niin uskomattoman eläviä kielikuvia..
 

Käyttäjän kaikki runot