Siivilöitynyttä valoa

Runoilija Lys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2021 20:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 


Elämä on valoja ja valon heijastuksia

    siivilöitynyttä läikähtelyä

        sarastusta

Kimallusta vedenpinnassa 




Valoon me synnymme

    kirkkauden lapsiksi

Ja valon kautta lopulta 

    kuljemme täältä eteenpäin

        ajattomuuteen
        



Tuttu on kuitenkin myös

    valon toinen puolisko

        kaksoissisko

Joka sulkee maailman tummuuteen

    kimalluksen alapuolelle

Peittelee mielen raskaaseen silkkiin



Ja vaikka kulkisi valoa seuraten

    säteiden pilkahdusten perässä juosten

Kohtaa väistämättä myös pimeän

    varjoisan kylmyyden

        ja tukahtuneen tilan



Sillä ilman toisiaan

    ei kumpikaan olisi mitään

Ilman yön pimeää

    ei aamu ikinä valkenisi






 
    






oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella syvällisen kaunis on runosi ... ajatuksien että tunnelman luomaa tekstiä !
Meidän kaikkien tulee tarvita toinen toisiamme.
Viisaita sanoja. Kiitos tästä, sattui kohdalle oikealla hetkellä. 
 

Käyttäjän kaikki runot