Talvi

Runoilija Lys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2021 20:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 

Olemmeko ikinä olleet niin hiljaa

    kuin silloin selällämme taivaan edessä

lumitupsujen hiljaa laskeutuessa nenänpäihimme?

Melkein kuulin

   kuinka maapallo hitaasti kohisi radallaan

Olisin halunnut ottaa sinua kädestä

    mutta silloin jotain olisi särkynyt

lumienkeleistämme olisi tullut siipirikkoja

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau, osaat todellakin luoda tunnetta sanoilla.
Talvi on parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua.
Herkän kaunista, pidin.
Aavistuksellisen herkkä runo.
Kaunis on runosi maisema. 
Sykähdyttävän upea. 
 

Käyttäjän kaikki runot