Kaikista suurin

Runoilija Lys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2021 20:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 

Ankkurin paino
keuhkojen välissä
Vie syvyyksiin jokaisella vedolla
Ja joka sekunti
Kymmenen naulaa
lävistää sydäntä pienemmäksi

Ajatukset sidottuna
noidankehään joka ei ikinä katkea
Kyyneleistä on loppunut suola jo kauan sitten

Pelosta, kivusta ja tuskasta
suurin kaikista on todella
Rakkaus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on suurin ja mahtavin, aivan kaikista.
Vapahtajamme on vahvin rakkauden ilmentymä.
Upea teos
 

Käyttäjän kaikki runot