.

Runoilija KäärmeenNahkaKortonki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2017
Viimeksi paikalla: 16.11.2017 18:05

Asuinpaikka: Heinola
Syntymäpäivä:
-

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   ,   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
 
Kyyn musta suu
sipsipussin sisu-us
torakat sieltä juoksee
katso tarkasti
rusahtelua
rousketta
rapinaa
katso ääntä!
kauhon suusta
suuhun
hengitystä
tarraat käteeni
heimlichin otteella
muttei se mitään auta
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varsin erikoisia mielikuvia herättävä tämäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot