.

Runoilija KäärmeenNahkaKortonki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2017
Viimeksi paikalla: 16.11.2017 18:05

Asuinpaikka: Heinola
Syntymäpäivä:
-

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   ,   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
 
Jolla sormia kuljettaa
kuin koskettimilla
kosteilla koskettimilla
jotka jäykistyvät
viileän ilmavirran edessä
kananlihalle
ja untuvalle
lasken sormeni
Kaikki on nougatia,
ja strösseliä
ja serpentiinin öitä
Puhkaisen kuplan otsastani
ulos valuu mätää
omena hilloa
Vai onko se survosta
En tunnista
Erota minuuttia
en sekunnista
Hetkeä
joka venyy
Kuin Nougat
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jopahan on tekstiä, tätä oli vaikea saada auki.
 

Käyttäjän kaikki runot