Verkkokalvon
vakuumiin
pakattu
itiö
itää
kyyneleen
kosteudesta
hapettaa
hapertaa
mielen
sienet
versoo
jos annetaan
vakuumiin
pakattu
itiö
itää
kyyneleen
kosteudesta
hapettaa
hapertaa
mielen
sienet
versoo
jos annetaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit