Käärmeen nahka kortonki

Runoilija KäärmeenNahkaKortonki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2017
Viimeksi paikalla: 16.11.2017 18:05

Asuinpaikka: Heinola
Syntymäpäivä:
-

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   ,   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
 
Ajatusmaailman siemenliemi
Ratkeaa kyyltäni suunpieli
Mielettömyyksien elin
Näätkin sanat silmilles ruiskutteli
Toivotaan et käärmeeltä vatsa kestää
Ei sanojen tulvaa voi mikään estää
Ajatuksien nuijapäät
Kallos sisäpintaa nyt jyskyttää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavaa luettavaa, etenkin "ajatuksien nuijapäät".
 

Käyttäjän kaikki runot