Runoilijan alku

Runoilija KäärmeenNahkaKortonki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2017
Viimeksi paikalla: 16.11.2017 18:05

Asuinpaikka: Heinola
Syntymäpäivä:
-

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   ,   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   . 
.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .
 
Äiti!
Luit sille pienenä liikaa!
Satuja, tietokirjoja, loruja
Sanataiteen rihkamahelyjä
Nyt se on siirtynyt kovempiin aineisiin
Kirjoihin pölyisiin kovakantisiin
Se saatana miettii kun se sanoja sanoo
Ripustaa riimin itkusilmin
Roikottaa assosiaation nenän reiästä
Silloin se oli vain pieni pojan sintti
Nyt ruuvisanainen tavu-nisti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkien täytyy kirjoittaa niin paljon kuin haluaa.
 

Käyttäjän kaikki runot