Kiitos

Runoilija Kisse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2002
Viimeksi paikalla: 18.1.2017 11:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma näyttää kauniimmalta silmät pidettynä kiinni, pistäen korvatulpat korviin ja nauraen itsensä uneen.
 

En tiedä mistäsinä tulit
jäisen sydämeni sulatit
otit minut syleilyyn ja suojasit pahalta
pitkästä aikaa minusta tuntuu mahtavalta

et sinä minua säikähtänyt
arpia elämän pelännyt
hellin sanoin sinä minua korjaat
parempaan suuntaan elämässä ohjaat

olet suloinen niin kun sinua katselen
itkua sekä halua vastaan taistelen
olet herkistänyt sekä vahvistanut
elämänhalun minuun palauttanut

Kaikki mitä olet minulle sanonut
on niin paljon minulle antanut
niin tehnyt ei ole kukaan muu
nyt kun lähdet itku kurkkuun takertuu

en muista milloin viimeksi näin tunsin
syliini sinut sulkea tahtoisin
päästäisi en irti ikinä
minun tulee ikävä

Selite: 
Yksi sana, kiitos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kisse Syli 16.1.2013 1 Runo
Kisse Kosketus 20.11.2012 0 Runo
Kisse Halu 20.11.2012 2 Runo
Kisse Kuka olet, kuka olen 16.6.2012 0 Runo
Kisse Luuseri 10.4.2012 1 Runo
Kisse Tunteet 10.4.2012 1 Runo
Kisse Kiitos 4.4.2012 0 Runo
Kisse Tänään 13.1.2012 3 Runo
Kisse Tähdet 28.12.2011 1 Runo
Kisse Ennen 14.7.2011 1 Runo