Miten saisin tähdet sammutettua
että saisit sinäkin nukuttua
tähtien valo varmasti häikäisee
unensaantia häiritsee
sinun pitää saada nyt levätä
olit niin väsynyt silloin kun olit vielä täällä
toisaalta
sinä tykkäsit aina valvoa yöllä pitkään
Selite:
Hyvää yötä rakas ystäväni <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullinen. Kaunis. Kaikki hyvin, Sinulla Ystäväni