Ennen tein kaikkeni ollakseni sekaisin päästäni
voidakseni huonommin
tuhotakseni heikon itseni
Nyt yritän tehdä kaiken pysyäkseni järjissäni
voidakseni paremmin
elämä anna anteeksi virheeni
Tänään olen kipeämpi kuin koskaan
vaikka minä yritin tervehtyä
Voisin hajota tähän tuskaan
enkö voi enää selviytyä
onko kaikki menetettyä
mitä tulikaan tehtyä
mitä tulikaan tehtyä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Synkän pohdiskelevaa tekstiä kuitenkin toivonpilkkeellä, tykkään.