Minä haluan sinua niin
katseeni harhailee
korvaasi suutelee
huuliasi hipoen
vartaloasi koskien
kuulen hengityksen kiihtyneen
otteesi voimistuneen
hellän kosketuksen ihollani
vartalosi pian kehollani
äänesi rakastuneen
sisääni painautuneen
tunteen rakkaudesta
himosta sekä halusta
lopullisen raukeuden
vallassa tunteiden
on ihana tuntea
näitä tunteita
Selite:
Mur
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Halu - on rakkautta ja rakkaudessa halutaan päästä niin lähelle sitä josta Rakkaus kumpuaa. Olla Yhtä !