Hyvää huomenta
mikä minua peilistä taas tujottaa
no luuseri
tekisit jotain
järkevää vaihteeksi
antaa sinulle anteeksi
en jaksa
taas tuhannetta kertaa
et sinä opi ikinä
olen menettänyt toivoni
kanssasi
antaa mennä vaan
luuseri.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jees, turhan iisi samaistua.. Pidän!