Makaan sängylläni
tunteet vierelläni
surua silitän
iloa torun
ahdistusta en huomioi
siksipä tuo kapinoi
painamalla rintaani niin
että menen lähes tainnoksiin
olen silitänyt suruni vereslihalle
torunut iloni sänkyni alle
vapisen
tarvitsen
tarvittavaa
rakkautta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella hieno!