Älyllistä elämää

Runoilija UsedToBeAlive

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2016
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syys,
taskussa kevät,
Termarissa lämmin kuolema,
runoilijan ajatus
 

Yksi soitti

Toinen tyytyi tekstariin

Kolmannella oli draivi päällä

Neljäs oli kai hullu

 

Seisoi sateessa ja lauloi

Oli onnellinen

Elämästä

Ja muiden onnesta

 

Itki

Nauroi

Lauloi

Samaan aikaan 

 

Maailma oli ennen

Onni ja märät sukat

Kukkaset

Ja ne hemmetin täydet tuhkakupit.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskaa, tuhkakupit täytyy tyhjentää, tai lopettaa tupakanpoltto <3
 

Käyttäjän kaikki runot