Lighten up, it's just a dog

Runoilija UsedToBeAlive

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2016
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syys,
taskussa kevät,
Termarissa lämmin kuolema,
runoilijan ajatus
 

Tuuli tanssittaa pihalla vanhoja istutuksia. 

Taivas näyttää siniseltä vesiväripiirrokselta. 

Lautasella poronlihaa. 

Ja hieman raskasta piimää. 

Kaikki menee, kuinkas muutenkaan.

 

Katseessa rakkautta. 

Kiintymystä. 

Yhdessä vietettyjä vuosia. 

Retkiä. 

Ripuleita. 

Varastettuja makkaroita. 

Purtuja sängynjalkoja. 

 

 

Ruudin innostava tuoksu. 

Hiljaisuus. 

Pipetillinen kyyneleitä. 

Lapio ja rekka-autollinen muistoja.

 

 

Ja mulla on nyt jo sua niin kamala ikävä. 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäytti.
Otan osaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot