Nainen naapurista, mies Kellokoskelta

Runoilija UsedToBeAlive

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2016
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syys,
taskussa kevät,
Termarissa lämmin kuolema,
runoilijan ajatus
 

Eilisten naisten grillatessa päänsärkyäni ehdollistumisen alttareilla. 

Muistoissa rakkaus, haureus ja tämä liukkaasti tanssiva elohopea. 

(Kiivas ja vailla empatiaa)

Hampaat, jotka keltaisinakin valaisevat tämän ahtaan rotanloukun ja työntävät liejua naamalleni. 

(likaista ja lämmintä, tuoretta jopa)

Antakaa anteeksi!

Antakaa anteeksi!

Vatsan päällä ämpäri. 

Ämpärissä rotta. 

Rotassa riettaus ja viha. 

(voima ja elämä)

 

Päivänkakkaroiden kukkiessa kirjahyllyssäni, amarylliksen ollessa kauneimmillaan. 

Katsot minua ja tuntuu etten jaksaisi enää esittää. 

Haluaisin sinun lähtevän. 

Lopullisesti. 

Tahtoisin syödä omia kudoksiani, koska se on vähemmän kuin rakkautesi. Rakkautesi jotain toista kohtaan. 

 

Voiko toista rakastaa niin paljon, ettei ole väliä mitä tapahtuu. 

Missä ja kenen kanssa. 

Milloin ja (missä asennossa)

Voiko olla oikeasti onnellinen toisen puolesta. 

En tiedä. 

(Tiedätpäs, älä narraa itseäsi)

Ainakin se ****ttaa. 

Ahdistaa. 

Sattuu. 

 

Tule tänne. 

Tule ja läiski nämä kuolleet kärpäset pois naamaltani. 

Ja anna minun rakastaa. 

Itseäni ja elämää. 

Ja näitä usvaisia ääniä pääni sisällä. 

 

Ja muistella jotain, mitä ei koskaan ollutkaan, muualla kuin omassa pienessä ja sairaassa mielessäni. 

Hymyjä ja yöllisiä hassutuksia. 

Kauneutta kasvoillasi. 

Muotoja lanteillasi. 

Kaiken parantavaa hymyäsi. 

(Mitä lie muuta)

 

Kaikki menee aina rikki.  

Niin on kirjoitettu. 

Uskoisin. 

 

Tulkaa kaikki. 

On aika laulun ja musiikin. 

Aika tanssin ja ilon. 

Aika kuolleiden ja elävien. 

Tulkaa tulkaa. 

 

Minä olen jo aikoja sitten mennyt pois. 

(Enkä koskaan kerro sinulle totuutta)

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kielikuvat ponnella tunteita pieksee,
 
Samaistun.
 

Käyttäjän kaikki runot