Euron juusto

Runoilija UsedToBeAlive

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2016
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syys,
taskussa kevät,
Termarissa lämmin kuolema,
runoilijan ajatus
 

Hassu

Kiva

Ja aivan todella sekaisin

Ehkä hieman hukassa. 

 

Niin minäkin. 

 

Ja käsi ylös, kuka muka ei olis. 

 

Sä luulet olevasi tuollainen. 

Mistä tiedät?

Jos olet aina ollut tuollainen, etkö koskaan yrittänyt olla jotain muuta. 

Mistä tiedät että se olet juuri sinä. 

 

Mansikoita ja laihaa kiisseliä. 

Kissanpentuja ja paperimukeja. 

 

Juon sinut jälleen kerran pois. 

Mielestä

Sielusta

Sydämestä

Krapula kestää elämän

Samoin maksa

 

Kuulokkeissa Ruotsalaista narkkaripunkkia

Mielessä naiseni sisäreidet ja koiran syömä purkillinen liukuvoidetta. 

Nämä yöt eivät ole mitään,

verrattuna siihen mitä nämä päivät tuovat eteen. 

Sieltä, täältä

ja etenkin täältä. 

Opettaja astuu luokkaan naiseksi pukeutuneena

Kertoo lapsuudestaan ja onnettomasta seksielämästään

Kalvoshow täynnä transvestiitteja. 

 

Huumeita ja katkenneita kitarankieliä. 

Menneitä nuoruuksia. 

Menetettyjä mahdollisuuksia. 

 

Ja minä rakastan tätä kevättä ja mansikkajäätelön sulamista silitetylle kauluspaidalleni. 

 

Nainen Malminkartanosta,

Mies maailmalta. 

Jumala, älä anna minun pilata tätä(kin)!!

 

Kossuvissy jäillä, kiitos


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo kertakaikkiaan!
Tämä piti hyvin otteessaan!
Oho, olipas päräyttävä pläjäys!
Voihan että, kunhan ei ikinä tarvitsisi siemailla kuperkeikkavettä.

Parhainta on mielestä koivunkääpätee.
 

Käyttäjän kaikki runot