Pako

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 
muistoihin
  tummuviin pilviin,
kesän kuiskauksiin
   pakenen muistoihin
jotain särkyvää
on hetken tässä
             kun vain olisin
          enemmän kuin
kylmä kesätuuli ihollasi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa joskus paeta muistoihin, niistä kerkeää takaisinkin.
kiitos :)
Hieno runo ✨ Muistot joskus ovat taakaksi, mutta joskus puhdasta kultaa ✨
Kiitos kommentista, näin vanhana muistoihin on on helpompaa palata. :)
 

Käyttäjän kaikki runot