Tyhjyys

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 
Syön illalla ruokaa, jota en muista
tuntemattomat sielut tuovat ruokaa
syön outoja lääkkeitä, tulen uneliaaksi

aurinko kuivattaa ihoa
öisin kuljen niityllä
paljain jaloin, lapsuuteni maisemissa
nurmi on kosteaa, aamukaste tuntuu varpaissa
herään sängyssä, on niin pimeää
aamu tai ilta 
valo on aina poissa
jano
palaan takaisin uneen
paljain jaloin kohti vihreitä niittyjä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvasit tuon tunteen niin osuvasti! Koskettaa minua erityisen paljon tämäkin runosi! kiitos!
Kiitos sanoistasi :)
Vihreät niityt tulevat aikanaan vielä oikeastikin, sitten nautitaan.
Sanotaan,että ihminen unohtaa lopuksi lapsuutensa. En tiedä onko näin.
Oijoi, toivottavasti ei pidä paikkansa, lapsuus on yleensä ihanaa aikaa.
Hyvin kuvailit tyhjyyden tunnetta, tuolta se todella tuntuu. Silloin on kaikki valot poissa. Tuntuu että millään ei ole merkitystä, mitä sanoo tai mitä tekee. Silloin on mukava vaan palata unen syliin, juoksennella vihreillä niityillä. 
Kiitos, yritin kuvata itsensä unohtamista, tyhjyyttä. Sitä kun ei ole minä, on elossa mutta yhä enemmän kuin tyhjä kuori, tyhjä sisältä.
Ok. Onko kyseessä masennus? Silloin tuntuu usein sellaiselta. 
Dementia (sairaus) sen viimeiset vaiheet. Runo ei kerro itsestäni. Yritin kuvata miltä tuntuu, kun menettää minuutensa ja palaa takaisin lapsuuden tuoksuihin, ääniin, maisemiin. Johonkin tuttuun, mistä saa vielä otteen. 
Ok. Joo ymmärrän, mun mummo sairastui aikanaan alzheimerin tautiin. Loppuaikoina mummo mietti ainoastaan lapsuus aikojaan, lähti kävelemään lapsuudenkodilleen ym.
Moni muistisairas ei tunnista peilistä enää omaa kuvaansa, vaan pelästyy kuvajaista, luullen siellä olevan joku vieras ihminen. 
Eräällä hoivakodilla oli asukkaiden oviin laitettu heidän rippi tai joku lapsuuden aikainen kuva ja asukkaat osasivat mennä näin omiin asuntoihinsa. 
 

Käyttäjän kaikki runot