Kevät puistossa

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 
jotain makeaa
     suupielessä hymy
         pala unelmaa, purppuraa ja punaista
               kirsikankukat puiston
ja hento tuuli
     lämpö kirvelee iholla


laitat kätesi puun ympärille
     tuoksut aivan keväältä
olet aavena, tuoksuna 
   vaivun uneen
          
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten makoisaa!
Kiitos 🙂
Kerrassaan upeaa, "kevät keikkuen tulevi". Maltetaan odottaa.
Vielä hetki kevääseen.
Onpas kaunis runo 🌸 
Kiitos 🙂
 

Käyttäjän kaikki runot