Kuun kaukaiset varjot

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 
sodan varjot
        istuvat yhdessä
paljaalla kuutamolla
toisiaan katsellen
                 kyräillen
tekevät siirtonsa
                      osuvat maaliin
voittajat ja häviäjät
                 voi voitettuja, 
ja voittajien kaiussa
                  voi voittajia
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, varjot seuraavat koko ajan.
Sai kyyneleet silmiin!🌟
Kiitos, jokaisella sanalla ja runolla on paikkansa tässä maailmassa. Ja ihmisellä. 
 

Käyttäjän kaikki runot