Kylmä tulee sydämeen

Runoilija DarkBlue

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2016
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1975

Aikaisemmin nimimerkillä DarkBlueWorld. Unohdin salasanani. :)
Kaikkea vanhaa verkossa, vanha blogikin.
Ajattelija, runoilija, syvällinen tyyppi.

En juo, en polta ja ainoa huumeeni vaniljajäätelön lisäksi on rakkaus elämään ja sen monimuotoisuuteen. 
 
 
pimeys tulee takaisin
         se hiipii pitkin varjoja
    se on satessa, pisaroissa
ikkunanpielissä
           valossa 
sateen ropinassa katolla
         se kulkee läpi tuulen
                  näkee sydämen
ja osuu, aina sieluun asti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, pimeys ei saa koskaan yltää sieluun saakka.
kiitos kommentista!
 

Käyttäjän kaikki runot