Pikkukauppa

Runoilija Mies meren rannalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.1.1965
Facebook:

Lavean ja pitkän elämänkoulun käynyt kantapään kautta. Kirjoittaminen on kiinnostanut lapsesta asti.  Julkaiseminen on jäänyt vähemmälle, mutta nyt tuntuu olevan uutta potkua saada tekstejäni myös muiden luettavaksi. Toiset runoni ovat omasta elämästä koettuna ja toiset taas fiktiota, mitä kirjoittaessa on kuitenkin ollut henkisestä kokemuspohjasta hyötyä. Nimimerkkini johtuu luonnollisesti siitä, että asun meren rannalla, misä lähes olen syntynytkin. Välillä ollen asunut muuallakin, maallakin pitkän aikaa mutta nyt olen takaisin juurillani. Toivottavasti tämä kokonaisuus on hyödyksi kirjoittamistyölle.
 
Pikkukauppa talon kivijalassa
Ovi narisee aukaistessa
Jauhetun kahvin tuoksuissa
ostan kolikoilla tikkarin
ja saan maistaa paprikaa

Ei digitaalivaakaa
ei viivakoodeja
mutta kaikki hymyilevät
Hailit tulevat huomenna
Selite: 
Lapsuusmuistoja synnyinkotini naapurissa olleesta pikkukaupasta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea runo tämä. Paljon on muuttunut siitä, kun isäni kanssa 70 vuotta sitten yhteisissä puuhissa touhusin.
Niin harvinaisia nykypäivänä
mut helmiä, kun löytää..
edelleen :)
Runo kuin maalaus, tulvillaan tunnelmaa ja tuoksuja :)

Viehättävän suloinen.
 
Onpa suloinen, lämmin muisto. Omassakin lapsuudessa oli vielä yhtä ja toista joka on nyt jo kauan sitten menetetty. Pidän runostasi suuresti.
Ihana, koitoisa ja levollinen tunnelma.
Tämä runo sai aivan elävinä mieleen lapsuusaikaisia muistoja.
Jo heti tuo kivijalkakaupan tuoma jauhetun kahvin tuoksu nappasi mukaansa, sillä se on tuoksu jota ei hevillä nykyisin kaupassa ole.

Ja runon lopetus on kuin kruunu, lapsuusaikojaan muistelevan maailman matkaajan päässä jo tänään, vaikka hailit tulevat vasta huomenna.

Tosi upeaa tekstiä, tykkäsin kovasti paljon.
Ihania muistoja on minullakin pikkukaupoista, joita ei enää ole ollut pitkään aikaan.
 

Käyttäjän kaikki runot