Jos minulla olisi vene

Runoilija Mies meren rannalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.1.1965
Facebook:

Lavean ja pitkän elämänkoulun käynyt kantapään kautta. Kirjoittaminen on kiinnostanut lapsesta asti.  Julkaiseminen on jäänyt vähemmälle, mutta nyt tuntuu olevan uutta potkua saada tekstejäni myös muiden luettavaksi. Toiset runoni ovat omasta elämästä koettuna ja toiset taas fiktiota, mitä kirjoittaessa on kuitenkin ollut henkisestä kokemuspohjasta hyötyä. Nimimerkkini johtuu luonnollisesti siitä, että asun meren rannalla, misä lähes olen syntynytkin. Välillä ollen asunut muuallakin, maallakin pitkän aikaa mutta nyt olen takaisin juurillani. Toivottavasti tämä kokonaisuus on hyödyksi kirjoittamistyölle.
 
Jos minulla olisi vene
lähtisin kaukaiselle luodolle
mukana kynä, paperia ja muusa
Kahvia termoksessa ja onki kuitenkin
Ajatukset juoksevat paperille
kunnes illan hämy koittaa
ja soudamme pois auringonlaskun alta
taas tunteita rikkaampana
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnen onkijat ja ahventen narrailijat ovat  saman verran sukua toisilleen, kuin aitatolppa puhelinpylväälle.
Hyvin sinä runollasi maalaat kuvan eläväksi lukijankin sitä visuaalissesti ihastella.
Ikäänkuin näkisin Sinut ja rakkaasi soutelemassa. Kalastatte, kirjoitatte, juotte kahvia..
 

Käyttäjän kaikki runot