Nousevan kuun alla

Runoilija Mies meren rannalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.1.1965
Facebook:

Lavean ja pitkän elämänkoulun käynyt kantapään kautta. Kirjoittaminen on kiinnostanut lapsesta asti.  Julkaiseminen on jäänyt vähemmälle, mutta nyt tuntuu olevan uutta potkua saada tekstejäni myös muiden luettavaksi. Toiset runoni ovat omasta elämästä koettuna ja toiset taas fiktiota, mitä kirjoittaessa on kuitenkin ollut henkisestä kokemuspohjasta hyötyä. Nimimerkkini johtuu luonnollisesti siitä, että asun meren rannalla, misä lähes olen syntynytkin. Välillä ollen asunut muuallakin, maallakin pitkän aikaa mutta nyt olen takaisin juurillani. Toivottavasti tämä kokonaisuus on hyödyksi kirjoittamistyölle.
 
Nousevan kuun alla
kerroin sinulle rakastavani
kuumalla sydämmellä
Kuin vettä kiukaalle ja kunnon löylyt
lemmen leiskuessa välillämme

Vaikka sää hiipii pakkaselle
riite peittää merenrannan
Kiviset seinät erottavat meidät talvesta
kun minä olen sinussa,sinä minussa
palava rakkaus sulattaa meidät
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis rakkausruno. Toivottavasti olet esittänyt tämän runosi rakkaallesi. 
Rakkaani ja rakastumiseni häneen kirvoitti toistakymmentä vuotta sitten minut runoilemaan, aukaisemaan sanaisen arkkuni. Nykyään hän on aviovaimoni ja yhä se muusa. Hän on saanut kuulla runoni heti tuoreeltaan :)
Rakkauden kaunista hehkua.
Niin kauniit on
tulisiveltimen vedot,
kiitos.
Kiitos paljon teille kommenteista! 
Aamuni alkoi hyvin. Aivan upeita runoja sinulla. Kiitos!
Voiko sitä enää kauniimmin ja suuremmalla totuudella rakkauden tunnustusta toiselle sanoa.
Tuskin.
 

Käyttäjän kaikki runot