13

Runoilija Mies meren rannalla

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.1.1965
Facebook:

Lavean ja pitkän elämänkoulun käynyt kantapään kautta. Kirjoittaminen on kiinnostanut lapsesta asti.  Julkaiseminen on jäänyt vähemmälle, mutta nyt tuntuu olevan uutta potkua saada tekstejäni myös muiden luettavaksi. Toiset runoni ovat omasta elämästä koettuna ja toiset taas fiktiota, mitä kirjoittaessa on kuitenkin ollut henkisestä kokemuspohjasta hyötyä. Nimimerkkini johtuu luonnollisesti siitä, että asun meren rannalla, misä lähes olen syntynytkin. Välillä ollen asunut muuallakin, maallakin pitkän aikaa mutta nyt olen takaisin juurillani. Toivottavasti tämä kokonaisuus on hyödyksi kirjoittamistyölle.
 
Kolmetoista vuotta jälkeen aamenen
kuljemme yhä yhteisiä polkuja
Maisemat vain muuttuneet
vaikka hengitämme yhä samaa ilmaa
Hyvinä ja pahoina päivinä
vuodet kultaavat muistot 
Ja katse eteenpäin
pidämme toisistamme kiinni
Sinä minussa, minä sinussa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein paljon onnea hääpäivänänne :) Jatkakaa vain samaan malliin vielä piiiitkään :)
 

Käyttäjän kaikki runot