On piimä viikon vanhaa
ja juusto haiskahtaa.
Tää leipäkin on vainaa.
Pian uuden värin saa.
Mä silti huolet heivaan
EVVK sanon vaan
Taas tiskivuoret nousee
ja pyykit happanee.
Jääkaappi rikki lienee
ja huoltoo tarvitsee.
Mä silti huolet heivaan
EVVK sanon vaan
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämoon hyvä, tulee niin kotoisa olo.
Samoja tuntoja on mulla. Pakko on siivota, kun siivoojaa ei ole palkata.
Kerrassaan mainio :) Iloisen keikahteleva ja hälläväliäoloinen, hyväntuulinen.
Tämänkun musiikin kera kuulisi.......laiskuus välillä sallittakoon..
Heh, hauska runo.Minustakin tuntuu välillä, joskus luvattoman useinkin että EVVK.
Sen minkä taakseen jättää eestään löytää :) Varsin hassu on runosi. Taisi nuorilla nasakammaksi ilman eitä lyhentyä jo tuo kirjainlyhenne.
Olipa totta tuo otsake! Kiva kokonaisuus...
miksei naisenkin :-)
tosi hauska,kiitos....
Sivut