Täydellisyys
Säröttömyys
Sen sisällä on hyvä olla
Voi leijua kaiken yläpuolella
Silti mietin mitä on tuolla
Allani ulkopuolella
Kaikki niin etäistä on
muut alhaalla kutsuu
Tiedän silti, vain kuplassa voin elää
En ikinä voi löytää terää
jolla puhkaista täydellisyys..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä vie sanattomaksi. Lyhyt, ytimekäs, samastuttava ja tunteita herättävä. Kerrassaan upea.