kylmät on illat
tyhjät näen sillat
Pimeä on taivas
syysmaisema paljas
lämmön tuuli vie
märkä on tie
kylmyys kehoani kiduttaa
Kyyneleen poskelta tiputtaa
Onneksi olet lähelläin
sanat lämpimät
syksyn täyttävät
Selite:
Omistettu ihmiselle menneisyydessä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo. Alku on juuri tuollainen synkkä ja syksyinen, mutta loppu oli positiivinen ja sai hymyilemään. Ihanaa jos on joku jonka sanat vievät syksyn pimeyden pois :)