Aika kuljettaa minua polulla elämän
Näen kauniin naisen vierelläin
kuljen metrin, toisen
kuljen kymmenen
kuljen tuhat
kertaakaan en hänelle sano mitään
kasvoni kohdistan vain itään
siellä mä auringonnousun näen
kultaiset pilvet, kultainen maa
Sinne naisen kanssa menisin
En vain tiedä miten sen tekisin
Katson häneen, kuljen vain
vilkaisee hän minuun..
..kuljen vain
Kultaiseen maahan yksin meen
Ilman sua mitä sillä teen?
Selite:
hmm.. Sanon vain että nainen ei välttämättä ole nainen tai edes ihminen. Tämä kuvastaa monta tunnetta samaan aikaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi