Muuri

Runoilija MadDoc

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2004
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.1.1989

 

Muurin mä rakennan
Suojaksi sinun ja minun

Muuri kun on valmis
Harjalla sen istun

Näen erämaat kolkot
lehtimetsät vihreät
niityt kauniit
suot upottavat

Haluan sinulle niistä kertoa
huudan, et erota sanoja

Portaat muurilta pois unohdin
Itseni liian ylös nostin

Hetken mietin, päätös

Jalkani ilmaan astuu ja sinulle kerron
Kaiken kauniin, kaiken karun, elämän loiston

Ja kun sinä hymyilet
olen minä jo kuollut

Selite: 
Hmm.. en tiedä miksi mutta tämä runo vaikuttaa kömpelöltä.. Pidin siitä silti
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo!

Koskettava. Hyvää luettavaa. miettimään sait.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MadDoc Kissansilmä 14.2.2009 5 Runo
MadDoc Ruususi 25.12.2008 2 Runo
MadDoc Kylmyys 15.8.2008 1 Runo
MadDoc Muuri 15.8.2008 2 Runo
MadDoc Tähti kirkas 27.11.2007 0 Runo
MadDoc Saippuakupla 30.9.2007 2 Runo
MadDoc Piiri 30.9.2007 2 Runo
MadDoc Polku 30.9.2007 0 Runo
MadDoc Sinä 2.12.2006 2 Runo
MadDoc Luku II - Autiomaa 11.10.2005 0 Runo