Pidelkää hellästi maailman kädet
rakkaani sydäntä
hän laulaa sillä minuun vapauden meren.
Suloisesti hyväilkää elämän virrat
rakkaani sielua
se on täynnä pyhää,
niin kuin vain rakkaus olla voi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut