Pipo päässä pakkasella
istui varis antennilla
hiljaa itsekseen kiroskeli.
- Taas täällä on tämä kinoskeli
enkä pääse etelään
tänne palelemaan jään
kun ei ole kukkarossa ropon ropoa
eikä broidi edes lainaa mopoa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut