sukuni keskellä minä kasvoin
äidiltä sydämensykkeen sain
sanat suuhun maisteltavakseni
koulussa sitten kirjat luin
kavereilta kujeet matkin
tv:stä Tshernobylistä kuulin
en minä tiedä kuka puhuu kun puhun
sipulia minä vain kuorin
ydintä etsin ja itken
kuka puroista joet kokoaa?
kuka tuulista myrskyn kerää?
miksi ajatukset minut valitsevat?
keneen sattuu kun minuun sattuu?
kuka kuuntelee kun sinä kuuntelet?
savupilvet toisiinsa kietoutuvat
horisonttiin katoavat
ja minä etsin ja itken
kuka minut kyyneleistäni yhteenlaskisi?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä laittaa miettimään.
Sivut