Olen hyvin kasvatettu, soveliaasti aivopesty
Mielikuvitukseni vain paikoittain likainen
Kaikki ovat pelkkänä korvana
Maailma pelkkä megafoni
Viisautta valikoiva kuulo
Valikoivaa viisas puhe
Jos ei koskaan epäile, on naiivi
Jos ei koskaan usko, on pelkuri
Levottomina kaareutuvat ajan yli
Laulut, huojuvat energiat
Kuinka särkeekään aikuisen
Jos puuttuvat ihmiset
Jotka hänessä näkevät lapsen
Kuinka särkeekään lapsen
Jos läsnä ovat aikuiset
Jotka eivät saaneet olla lapsia
Lopussa anteeksipyyntö seisoo
Ihmistä tukee, ihmisen tekee
Arvottomia ovat sanat
Mutta siemen mullassa "kiitos"
Varjosta valoon käy
Kasvattajan, kasvajan koitos.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi