sulkekaa silmänne
kuvitelkaa miestä
raihnaista taatelintallaajaa
joka renttu päässä nauraa
ja survoo jaloillaan
on silmät kiilut ja ovelat
sätkä sammunut hampaissa
pujoparta ja tukka säkkyrä
varpaiden välistä neste turskahtaa
hampaaton suu sylkeä ruiskauttaa
itämaan yllä aurinko porottaa
sammion kyljestä noroa lorottaa
näkyy kaukana kyttyrä kamelin
siellä oottaa kulkuväline ahmedin
jo ahmed sillä kotiinsa kapsuttaa
kamelin perä keinuu ja rupsuttaa
sulje silmäsi
ota pala taatelia
ja ala nauttimaan
muista ahmedia
raihnaista taatelintallaajaa
Selite:
;)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi, miten ihana runo. Taatelia löytyy kaapista, taidankin ruveta nauttimaan ja muistelemaan raihnaista taatelin tallaajaa.
*nauraa*siis tää oli kyllä niin vallaton ja mukaansa tempaava että huh..tosi hauska, ehdottomasti hauskin runo jonka olen lukenut pitkään aikaan=)
Sai hymyilemään. ;)
Oi elämä mikä runo tässä!! Mieletön on lahjasi kirjoittaa....*nauraatyrskiimielissään* :D
Sivut