Nyt juuri
olen iloinen punajuuri,
joka vielä on
talven jäljiltä syömättä,
eikä kukaan enää
ala mua pilkkomaan
ruokalautaselleen,
eli toisin sanoen
selvisinpäs hengissä
täpärästi,
mutta kuitenkin
ja siksi minun
posket niin punoittaa
ja alkaa laulattaa
joten laulan
pienen kauniin
punajuuri laulun
sille, että olen elossa ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi