Sillä on tukka hajallaan
suussakin joku mälli
eikä se haittaa
ääni hajoaa eetteriin
sanat on kuin leivokset
ne maistuvat ihanalle
on koomassa hyvä olla
Taivas huilaa jossakin
ei siitä ole enää kehään
kun mielessä surraa
toinen toistaan ihanampi
mahdollisuus elää
ja siinä habituksessa
olisi synti kesken kuolla
Elämälle
on niin vähän aikaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut