Rento mieli on pojulla nyt
ihan kuin oisi saanut naista
tottahan se itsetuntoa nostaa
ainakin vaaksan verran
eikä poju mahda mitään
kun kävellessään
huulet viheltää
"eldankajärvenjäätä"
ja sormet vaivihkaa
silittää pikkuveljen pintaa
joka teki miehen työn
Rento on mieli pojulla nyt
ei sitä joka päivä olla
kuin lottovoiton saanut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut