Niin helppoa on
harjata tai kammata hiuksia
laittaa ne järjestykseen
Ei ole vaikea homma
pikkulapsikin sen osaa
minäkin juuri ja juuri saan
harvat haiveneni kammattua
Tosi vaikeaa on
jos otat yhden hiuksen
sormiesi väliin
ja yrität halkaista sen
Voisin väittää ettei onnistu
koska sitä yrittäessäni
minäkin sain sormeni verisiksi
Kerran joku alkoi kehumaan
kun väiteltiin jostakin asiasta
että olen kova poika
hiuksia halkomaan
En silloin oikein ymmärtänyt
mitä se toinen tarkoitti
koska en hiuksia halkonut
silloinkaan yhtään..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi