Sanotaan, että voittajat pärjäävät;
he kirjoittavat historian
häviäjien kustannuksella.
- Mutta entä jos onnistut varastamaan
taidoillasi
huomion, saavutat suosion ja
kellistät luontaisella kiltteydelläsi
edes yhden fanisi...
Häviäjien jury tuomitsee penaltya,
karsii sinut vahvuudesta.
Selite:
Reilu meininki...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niimpä.. hyvä aihe/runo! ^^