Valtio vetää vesiperän

Runoilija Jusperi88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuuntelija, haaveilija, romantikko. Rakastan tutustua kiehtoviin, persoonallisiin ihmisiin! Kirjoitan siitä, mitä tunnen, näen ja koen.
 

Tiiraillaan eloa, yhdyskuntarakenteita
omasta pikku pöntöstä silmät sirrillään
puoliunessa;
ei lasketa vieraita sisään
- ei sillä että tästä reiästä kukaan mahtuisikaan, hah!

Minä asun täällä enkä ota mitään vastaan,
ainoastaan välttämättömän!
vastavuoroisesti en vaadi liiemmälti mitään.

Kestämätöntä! Yhteiskunnallisesti tuomittavaa!
Sosiaalisesti ja rakenteellisesti rappeuttavaa!
Eristäytymistä. Oleskeluyhteiskunnan luomista!
Tätä ei Suomi kestä!

Suomi kyllä kestää; herrat ja heidän puvustamonsa,
arvokiinteistönsä eivät!

Kaikki valtiot jakaantuvat, saumat ratkeavat: hiiri se kissalle takkia ompeli...pimpeli pompeli... mihin oli ison kissan tyytyminen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot