Nykyisin tieto liikkuu hitaasti
sisäinen datani on täynnä
tyhjää
tai sitten mulla vaan on "pitkät piuhat",
kuten edesmennyt kaveri sanoi,
käyn hitaalla.
Luominen ei ole juttuni; en tule koskaan valloittamaan
palstatilaa
kuolinilmoitusta kummempaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi