Peili ja sirpaleet hänestä

Runoilija Littleangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't think. Thinking is the enemy of creativity.
 

Peili sirpaleiksi hakattuna
Kädet veressä
Seitsemän vuotta epäonnea
Oli sen arvoista

Pienestä sirpaleesta tuijottaa olento
Punaiset silmät
Itkevä suu
Harhailee jossain muualla

Pieni pala kerrallaan
Peilin sirpaleiksi sai
Omituinen ovi maailmaan
Sinusta kai

Maailma on kova
Kovempi kuin peili
Hän sanoo
ja hymysirpaleen turvin lähtee valoon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot