Pienet haaveet sinusta

Runoilija Littleangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't think. Thinking is the enemy of creativity.
 

Olen jälleen kipeänä
makaan yksin kotona.
Ajattelen sinua.

Laulan ympäri taloa,
seikkaillen huoneissa
lauluani sinusta.

Vaikenen, se on kielletty.
Palaan takaisin sänkyyni.
Todellisuuteen, jossa
rakastunut tuomitaan giljotiiniin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot