Rakastan tähtien katselua

Runoilija Littleangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't think. Thinking is the enemy of creativity.
 

Rakastan tähtien katselua
pimeyttä vasten loistavia
kirkkaita.
Suunnittelen muuttoa kuuhun.
Siellä asun pienessä mökissä
ja elän kuukivillä
ja katselen tähtiä
yöt ja päivät.
Mutta se ei ole mahdollista.
Sanon ennen kuin ajattelen.

Hölmö minä.

En halua asua mökissä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot